Sykepleier 2 x 100 % fast stilling og 100% vikariat i tredelt turnus – hovedbase institusjonsbasert omsorg – Helse, Kåfjord kommune
Vikariat, Fast

Webcruiter-ID: 4460455396
Norge

Søknadsfrist: 31.01.2022

 

MULIGHETER OG MANGFOLD

Mellom Tromsø og Alta, langs østsiden av Lyngenfjorden og sørøstover mot finskegrensen, strekker Kåfjord kommune seg gjennom variert natur som kan ta pusten fra de fleste.  Her er det virkelig fjord og fjell! Naturen er en viktig del av livet i Kåfjord – innbyggerne her er nært knyttet til den, og bruker naturen flittig. Mangfoldet av friluftsopplevelser er stort. Du kan søke fred på fotturer, langrenn eller fisketurer, eller få adrenalinkick og fart med isklatring, snøscooter og RIB-turer på fjorden.  

Kåfjord har lange tradisjoner som en åpen og gjestfri kommune. Gjennom flere generasjoner har vi vært flerkulturell og flerspråklig – her kan du høre folk prate både norsk, samisk og finsk. 

I Kåfjord tar vi gjerne imot både nye innbyggere og bedrifter, og vi har som mål at det skal være lett å drive næring og godt å bo her. En ny flerbrukshall stod ferdig i 2016, her finnes kultursenter med scene, og et bredt tilbud av foreninger med mye aktivitet.

Kjører du E6 fra kommunesentrum Olderdalen til kortbaneflyplassen i Sørkjosen tar det om lag 45 min, og til regionsenteret Storslett tar det 50 min. Til Tromsø tar det i underkant av tre timer – du kan kjøre E6 og E8, eller ta Riksvei 91 med to fergeforbindelser.

 

Del stillingen

Selskap

Kåfjord kommune

Kategorier

sykepleier

Kontaktinfo

  • Linn Sylvi Steinnes
  • Tittel: Leder hjemmebasert omsorg, PU, sykehjem
  • E-Post:
  • Mobil/Tlf: 915 81 939

Lokasjon

  • Oldedalen

Søknadsfrist

Januar 31, 2022