Region Nord, avdeling Finnmark, kontorsted Kirkenes

Veterinær – dyrehelse, dyrevelferd og grensekontroll

 

Vi har ledig en spennende stilling ved vårt kontor i Kirkenes.

Alle som bor og arbeider i Finnmark og Nord-Troms kan få en årlig skattefri nedskriving av studielånet på inntil 10% av det opprinnelige lånebeløpet – maksimalt kr 25.000 pr. år. Samt et særskilt fradrag på skatten (Finnmarksfradraget) som gis til personer som er bosatt i Troms og Finnmark fylke

Hva hvis jeg må flytte til Kirkenes? Vi vil dekke flyttekostnader ihht «Særavtale om dekning av flyttekostnader»

SPRENG GRENSER – spreng grenser er en informasjonsside for Sør-Varanger. Her finner du nyttig info om alt som handler om å bo og leve i en grensesprengende kommune.

Videoer om Mattilsynet og Kirkenes: Dette er Mattilsynet, Kirkenes Sommer, Kirkenes Vinter

Søknadsfrist: 27.02.2022
Arbeidsgiver: Region Nord
Sted: Kirkenes
Stillingstittel: Stilling ledig som veterinær i Kirkenes
Stillinger: 1
Heltid / Deltid: Heltid
Ansettelsesform: Fast
Stillingsprosent: 100
Webcruiter-ID: 4469936964

Avdeling Finnmark har jobbmuligheter for deg som er veterinær, og som ønsker å oppleve hvordan det er å bo og leve i Nord. Som ansatt i Mattilsynet vil du sammen med gode kolleger kunne gjøre en forskjell innen dyrevelferd, dyrehelse og mattrygghet. Jobben utføres i avdelingens fagteam på tvers av fagområder. Vi har også god kontakt med regionale fagrådgivere og jurister. Avdelingen er opptatt av å ha god dialog med både dyreeiere, næringsorganisasjoner og offentlige instanser det er naturlig å samarbeide med. Vi prioriterer å delta på arenaer der vi kan bidra positivt med vår kompetanse.
I avdelingen legger vi vekt på å holde høy faglig kvalitet, og vi er opptatt av gode samarbeidsformer og et positivt arbeidsmiljø.

Arbeidsoppgaver

Vi tilbyr en spennende og utfordrende jobb, som er knyttet til arbeidsoppgaver innen dyrehelse, dyrevelferd og veterinær grensekontroll. Noe reinkjøttkontroll i slaktesesongen vil kunne påregnes. Arbeidsoppgavene innen dyrehelse og dyrevelferd vil omfatte hele fagfeltet, og oppgavene innen veterinær grensekontroll omfatter grensekontrollene i Kirkenes havn og på Storskog, som er Norges grense til Russland. Dette gjør stillingen særegen og spennende med unike problemstillinger.
Du vil være en av flere medarbeidere organisert i fagteam som planlegger og gjennomfører arbeidet. Andre oppgaver innen Mattilsynets forvaltningsområde kan bli tillagt stillingen ut fra regionens samlede behov, beredskapsmessige vurderinger og prioriteringer.

Kvalifikasjoner

 • Du er veterinær og har norsk autorisasjon. Det er en fordel om du har godkjenning som offentlig veterinær
 • Du er fortrolig med å bruke IKT-verktøy, og å ta i bruk nye digitale løsninger
 • Du må beherske norsk godt, både skriftlig og muntlig
 • Du har førerkort i klasse B

Personlige egenskaper

 • God forståelse for tilsynsrollen og evne til å vurdere faglige problemstillinger
 • Evne til å orioritere og arbeide effektivt
 • God til å kommunisere
 • Evne til fleksibilitet
 • Evne til å veilede og motivere

Vi tilbyr

 • Bredt fagmiljø og varierte arbeidsoppgaver
 • God opplæring
 • Stillingen er lønnet i st.kode 1498, førsteinspektør, p.t kr 580 000 – kr 650 000,- pr år. For særskilt kvalifiserte søkere med lang relevant praksis, kan stilling som seniorinspektør, kode 1499 og høyere lønn bli vurdert.
 • Som ansatt i staten nyter du godt av gunstige pensjons- og låneordninger i Statens Pensjonskasse.

 

Parkveien 3, 9900 Kirkenes, Norge

 

Søk på stillingen her.

 

Kontaktinformasjon

Siv June Hansen, Avdelingssjef
22 77 89 26
[email protected]

 

Mattilsynet skal bidra til å sikre folk trygg mat. Vi skal også bidra til å sikre friske planter, fisk og dyr. Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver i en organisasjon med høy kompetanse, og med et godt arbeidsmiljø. Vi er organisert i et sentralt direktorat, med fem underliggende regioner. Disse utfører tilsynet vårt gjennom tilstedeværelse rundt om i landet.
Mattilsynet rapporterer til Landbruks- og matdepartementet, Helse- og omsorgsdepartementet og Nærings- og fiskeridepartementet. Les mer her www.mattilsynet.no

Inkludering og mangfold er en styrke for Mattilsynet. Vi ønsker oss medarbeidere med ulik kompetanse, fagkombinasjoner, livserfaringer og perspektiver slik at vi kan løse oppgavene på en enda bedre måte. Har du funksjonsnedsettelse, hull i CV-en og/eller innvandrerbakgrunn, oppfordrer vi deg til å krysse av for dette når du søker jobb hos oss. Vi kaller inn minst én kvalifisert søker i hver gruppe til intervju. Får du jobben legger vi til rette for deg om du trenger det. Vi bruker kun avkrysningene til å velge ut riktige kandidater og til anonymisert statistikk.

 

Del stillingen

Selskap

Mattilsynet

Kontaktinfo

Lokasjon

 • Kirkenes

Søknadsfrist

Februar 27, 2022