Kjøkkensjef

 

  • Frist: 2025-08-31
  • Ansettelsesform: Fast

 

Vi søker ny kjøkkensjef på Restaurant Polfareren!

Er du vår nye kjøkkensjef?

Vår nåværende F&B Manager går videre til nye utfordringer, og vi søker derfor en ny kjøkkensjef som vil være med å lede og utvikle matopplevelsen på hotellet. Vi ser etter en engasjert leder med sterk kunnskap om det norske og nordiske kjøkkenet. Du har gjerne erfaring fra restaurantmiljøer med fokus på lokale råvarer og tradisjonsrik mat i moderne innpakning. For å lykkes i rollen er det viktig med god forståelse for nordiske smaker, matkultur og gjesters forventninger, samt evne til å samarbeide tett med teamet om menyutvikling. Hos oss jobber du i et lite, sammensveiset kjøkken- og serviceteam, og det forventes at du deltar aktivt i den daglige driften. Stillingen inngår i hotellets ledergruppe, og du får en nøkkelrolle i å videreutvikle vårt matkonsept med røtter i norsk matkultur med lokale råvarer.

 

Ansvarområder og oppgaver

  • Overordnet ansvar for kjøkkenets daglige drift og kvaliteten på all mat som serveres.
  • Lede og motivere kjøkkenteamet, inkludert opplæring, faglig utvikling og bemanningsplanlegging.
  • Planlegge, utvikle og implementere menyer i tråd med restaurantens profil og sesongens råvarer, i samarbeid med restaurantens Sous Chef.
  • Drift for hotellets frokost.
  • Sikre at alle retter tilberedes og anrettes i henhold til gjeldende standarder og oppskrifter.
  • Følge opp og sikre etterlevelse av gjeldende regler for IK-mat, hygiene og HMS.
  • Ha ansvar for varebestillinger, lagerstyring og kontroll på svinn og varetelling.
  • Bidra til å holde kjøkkendriften innenfor fastsatte budsjettrammer og jobbe aktivt med kostnadskontroll.
  • Samarbeide tett med restaurantsjef og serveringsteam for å sikre en helhetlig og god gjesteopplevelse.
  • Sørge for at kjøkken og utstyr til enhver tid er i forskriftsmessig stand, og at renhold utføres i henhold til standarder.
  • Jobbe aktivt med kvalitetssikring og kontinuerlig forbedring av kjøkkenets rutiner og leveranser.

 

Ønskede kvalifikasjoner

  • Minimum 3 års relevant erfaring fra restaurant- eller hotellkjøkken, gjerne i lederrolle.
  • Fagbrev som kokk er ønskelig, men solid erfaring kan veie opp for manglende formell utdanning.
  • Sterk faglig forståelse for råvarer, mattrender og menyutvikling, med evne til å skape helhetlige matopplevelser.
  • Erfaring med sesongbasert menyplanlegging og bruk av lokale råvarer.
  • God kunnskap om IK-mat og HMS i restaurant- og kjøkkendrift.
  • Kompetanse innen personalledelse, inkludert bemanningsplanlegging, opplæring og faglig utvikling av ansatte er en fordel.
  • Erfaring med budsjettansvar, svinnkontroll og kostnadsstyring.
  • IT-forståelse og erfaring med digitale verktøy for bestillinger, lagerstyring og driftsrapportering.
  • Gode språkkunnskaper i engelsk og et skandinavisk språk, både muntlig og skriftlig.
  • Førerkort klasse B er en fordel, da vi har fjernlager.

 

Vi tilbyr

  • Gunstig skattenivå. Skatt og folketrygdavgift på Svalbard utgjør for tiden 16 %. 
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger. 
  • En morsom, variert og spennende arbeidsdag med kollegaer og gjester. 
  • Utviklende og trygt miljø. 
  • Sjansen til å oppleve unik natur i arktiske forhold. 
  •  Vi er behjelpelig med å finne bolig. 
  • Personalrabatter på våre aktiviteter, bespisning, hoteller og butikker.

 

Om Restaurant Polfareren

Vår lille perle av en restaurant er intim med 38 sitteplasser. Restauranten er lokalisert i lune omgivelser på boutique hotellet, Svalbard Hotell | Polfareren. Vi er en del av Svalbard Adventures som er en totalleverandør av overnatting, bespisning og aktiviteter. À la carte-menyen endres månedlig med et lite, velkomponert vinkart som viser viner av høy kvalitet. Maten heller mot det nye nordiske kjøkken, gjerne med en tvist som vil overraske. Vår intensjon er å gi gjesten et profesjonelt inntrykk samtidig som vi gjenskaper følelsen av å komme «hjem». 

Vi intervjuer fortløpende og ønsker rask oppstart. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vårt team her på Svalbard Hotell Polfareren!

Sektor: Privat
Sted: 9170 Longyearbyen
Bransje: Reise og turismeRestaurant, mat og uteliv
Stillingsfunksjon:
 Kjøkkensjef

 

 

Del stillingen

Selskap

Svalbard Adventures

Kontaktinfo

  • Celine Anderssen
  • Tittel: Hotelldirektør
  • E-Post:
  • Mobil/Tlf:

Lokasjon

  • Longyearbyen

Søknadsfrist

August 31, 2025