Utsikten

 

 

Har du det som trengs for å bo i Nordkapp?

IT-ansvarlig

 

Bli en del av teamet vårt  

Repvåg Kraftlag er et energikonsern med formål å distribuere, omsette og produsere energi innenfor selskapets konsesjonsområde. Konsernet har 42 ansatte og består i tillegg av virksomhetene InfraNord AS, Repvåg Nett AS og Repvåg Produksjon AS. Konsesjonsområdet omfatter Nordkapp og 

Måsøy kommuner samt vestsiden av Porsanger fra Valdak i sør til Nordkapps grense i nord og Kokelv og Refsneshavn i Hammerfest kommune.Repvåg Kraftlag gjør en svært viktig samfunnsoppgave, og sørger for stabil strømforsyning og internettforbindelse, slik at lokalsamfunnene på 71 grader nord skal kunne være fungere på best mulig måte.  

Stillingen passer for deg som

Har du lyst på en jobb med varierte arbeidsoppgaver, kjekke medarbeidere og godt arbeidsmiljø? Repvåg Kraftlag er en god og herlig arbeidsplass og har ambisjoner om å være et viktig nettselskap også i fremtiden. Vi søker en ambisiøs IT-ansvarlig som blant annet kan hjelpe oss til å ta i bruk nye og smartere arbeidsmetoder.

PS! Det kan være litt heftig vær på kysten av Finnmark. Det er en fordel om du liker det litt røffe klimaet vi ha her.

Uvær

Ansvar og arbeidsoppgaver

Som IT-ansvarlig for konsernet vil du ta del i mange ulike og spennende arbeidsoppgaver. Du får ansvar for å utvikle våre digitaliseringsprosesser, du får mulighet til å ta i bruk ny teknologi, og du har ansvaret for anskaffelser av IT-tjenester. Andre oppgaver som ligger hos deg er: 

Implementering, drift og vedlikehold av våre IT-systemer i samarbeid med vår tjenesteleverandør

Opplæring og oppfølging av medarbeidere som bruker våre IT-løsninger

Sørge for at vi har nok kompetanse om ny teknologi som finnes, og som kommer

Delta i videre utvikling av vår digitale strategi i samarbeid med ledergruppen 

Drift og utvikling av våre nettsider

Overvåking og IT-sikkerhetsansvarlig i konsernet

Hvilken medarbeider ser vi etter?

Vi ønsker oss en kandidat som har nødvendig faglig ballast innenfor IT-faget. Det er ønskelig med høyere utdannelse, gjerne IT ingeniør. Du kan være nyutdannet, eller kanskje er du en kandidat med relevant erfaring? Noe av det viktigste for oss er at du er nysgjerrig, og har lyst å utvikle våre digitaliseringsløsninger. Du er en person som verdsetter samarbeid, du bidrar til god kommunikasjon, og du tør å ta din plass i bedriften. 

Nordkapp

Hvorfor jobbe hos Repvåg Kraftlag?

Vår visjon er – Alltid tilstede på 71 grader nord. Det betyr mye for oss å være en viktig aktør i lokalsamfunnet. I Honningsvåg kan du leve det gode liv i et aktivt og internasjonalt miljø, festivaler og spennende kulturmiljø. Vi har gode pensjonsordninger, utvidede forsikringsordninger, og ikke minst har vi et godt samhold blant våre medarbeidere. Vi gir deg også mulighet til videreutdannelse og egenutvikling. PS! Om du ikke er herfra, så står du står i fare for å trives så godt at du blir her. Her står opplevelsene i kø: www.nordkapp.no

Bli bedre kjent med oss på våre nettsider: www.rksa.no

Spørsmål om stillingen? 

Om du ble nysgjerrig og lurer på noe mer, ta gjerne kontakt med Elverksjef Oddbjørn Samuelsen tlf. nr 416 26 448, eller e-mail: [email protected]. Kreativ Industri AS bistår Repvåg Kraftlag i rekrutteringsprosessen. Søknad med CV registreres via www.jobbnorge.no Kontaktperson hos Kreativ Industri AS er Knut-Arne Iversen, tlf.nr. 918 24 844.

 

Søknadsfrist 11. mars 2020

 

Arbeidsgiver Repvåg Kraftlag

Kommune Nordkapp

Omfang Heltid  Varighet Fast

Jobbnorge-ID 183563

 

Del stillingen

Selskap

Repvåg Kraftlag SA

Lenke til firma

http://www.rksa.no/

Kontaktinfo

Lokasjon

  • Honningsvåg

Søknadsfrist

Mars 11, 2020