WEBCRUITER 1170x300_Beredskap - vi trenger menneskene7

Vi søker etter en fremtidsrettet leder til våre erfarne fagingeniører!

 

Om stillingen

Forsvarsbygg utvikler, bygger, drifter og avhender eiendom for forsvarssektoren. I tillegg tilbyr vi ekspertkompetanse til andre deler av offentlig sektor innenfor sikring av bygg, kulturminnevern og avhending. Eiendomsporteføljen vi forvalter, inneholder mange av de mest særegne og krevende bygg i landet: fra de 15 festningene som er tilgjengelige for allmenheten, til militærleirer, skyte- og øvingsfelt og flystasjoner for Forsvaret.

Vi søker nå etter ny leder for fagingeniørene i region nord!

Region Nord er organisatorisk delt inn i seks distrikter innenfor fylkene Nordland, Troms og Finnmark. Stillingen har fag- og personalansvar for 19 fagingeniører i regionen. Du vil være en nøkkelperson innenfor faglig utvikling og du vil lede erfarne fagingeniører innenfor VVS, brann, elektro, bygg, energi, byggautomasjon, og POL (drivstoff, olje og lubrikanter). I samarbeid med dine medarbeidere vil du være med å sikre forsyning, tilstand på eiendom, bygg og anlegg, kjøp og salg av høyspent og fortifikasjon.

Arbeidssted kan være en av våre lokasjoner i Harstad eller Setermoen. Reisevirksomhet bør påregnes. Vennligst oppgi ønsket arbeidssted i din søknad.

Les mer om Forsvarsbygg på www.forsvarsbygg.no

Nøkkelinformasjon

Søknadsfrist: 19.04.2024
Arbeidsgiver: Forsvarsbygg
Stillingstittel: Leder fagingeniørene
Stillinger: 1
Heltid / Deltid: Heltid
Ansettelsesform: Fast
Stillingsprosent: 100
Webcruiter-ID: 4751515338

Arbeidsoppgaver

Ansvarlig for å oppfølging av gjeldende lover og forskrifter med spesiell fokus på VVS, brann, elektro, bygg, energi, byggautomasjon, og POL
Gi faglig bistand til alle enheter i regionen
Samarbeide med avdeling Prosjekt og Utvikling og ha kjennskap til alle investeringsprosjekter samt følge disse
Bistå ved utarbeidelse av planverk, budsjettinspill, tilstandsregistringer, ansvarsmatrise
Delta ved overlevering av eiendom, bygg og anlegg fra avdeling Prosjekt og Utvikling, med oppfølging av feil- og mangellister
Bidragsyter i sentrale fagsamlinger, kompetanseheving
Gi faglig bistand til Forsvaret lokalt ved behov
Bidra ved inngåelse av nye rammeavtaler
Personalansvar for enhetens ansatte
Faglig utvikling av sine medarbeidere i tråd med regionens behov

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har gode lederegenskaper, evner å prioritere og lede gjennom andre og har god beslutnings- og gjennomføringsevne. Stillingen krever at du har god virksomhetsforståelse og tenker helhetlig. Vi er på en digitaliseringsreise og stillingen passer best for deg som har gode samarbeidsegenskaper, er strukturert, proaktiv og endringsorientert, samtidig som du håndterer høyt arbeidstempo på en god måte.

Kvalifikasjoner

Du må ha relevant utdanning på minimum bachelornivå.
Du må ha relevant erfaring innen forvaltning og vedlikehold av eiendom, bygg og anlegg
Du må ha førerkort klasse B
Det er ønskelig med erfaring innen personalledelse
Det er ønskelig med god økonomiforståelse
Du må kunne sikkerhetsklareres for Hemmelig/NATO Secret

Hvorfor jobbe hos oss?

I Forsvarsbygg vil du få en spennende og variert arbeidshverdag med et meningsfullt samfunnsoppdrag hvor du vil bidra til å bygge forsvarsevne hver dag. Vi satser på medarbeiderne våre, vi tilbyr kursing, etter- og videreutdanning og har etablert vår egen prosjektlederutdanning og lederutviklingsprogrammer. Vi har en familievennlig og fleksibel personalpolitikk med gode arbeidstidsordninger. Vi har bedriftsidrettslag med varierte aktiviteter. Som ansatt hos oss får du medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger med mulighet for boliglån og gode forsikringsordninger.

Andre opplysninger

Faglige utfordringer og spennende arbeidsoppgaver
Stillingen lønnes som overingeniør/ senioringeniør (kode 1181/ 1087) fra kr. 821 100 – kr. 919 200 (lønnsspenn 78- 82)
Fleksibel arbeidstid
Vi ber om at du laster opp vitnemål og karakterutskrifter i søknaden din
Offentlig søkerliste utarbeides etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge

Adresser:

6. Divisjons gate 12, 9406 Harstad, Norge

Setermoen militærleir
Artillerileiren 108
9360 Bardu

Søk på stillingen her.

 

Kontaktinformasjon

Svein-Tore Skogstadm Avdelingsleder operasjonell støtte
Telefon:  970 48 740

 

Om arbeidsgiveren

Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar å bygge denne forsvarsevnen, vi utvikler, bygger, drifter og avhender bygg, anlegg og eiendom for forsvarssektoren. Vi er Norges største offentlige eiendomsaktør, en attraktiv arbeidsgiver med ledende fagkompetanse innen bygg og eiendom og en rekke tilknyttede fagområder.

Forsvarsbygg har ansvaret for over 12 000 bygg og anlegg over hele landet, og har til enhver tid ansvaret for cirka 300 aktive investeringsprosjekter. Eiendomsporteføljen vi forvalter inneholder mange av de mest særegne og krevende bygg i landet, fra de 15 festningene som er tilgjengelige for allmenheten, til militærleirer, skyte- og øvingsfelt og flystasjoner for Forsvaret. Forsvarsbygg har hovedkontor i Oslo med lokasjoner over hele landet.

Forsvarsbygg er en etat i forsvarssektoren og underlagt Forsvarsdepartementet. Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Aktuell tilrettelegging kan for eksempel være tekniske hjelpemidler, tilpasning av møbler eller endring av rutiner og arbeidsoppgaver.

 

Del stillingen

Selskap

Forsvarsbygg

Kontaktinfo

  • Svein-Tore Skogstad
  • Tittel: Avdelingsleder operasjonell støtte
  • E-Post:
  • Mobil/Tlf: Telefon: 970 48 740

Lokasjon

  • Harstad

Søknadsfrist

April 19, 2024