Fagansvarlig petroleum, oil and lubricants – Fagansvarlig POL

 

Forsvarsbygg Eiendomsforvaltning har behov for å styrke sin fagavdeling i Teknisk Forvaltning med en ny fagansvarlig innen faget POL (Petroleum, Olje og Lubricant). I hovedsak vil stillingen jobbe mot store og små tankanlegg for lagring av drivstoff og gass. Stillingen vil også delta aktivt i HMS arbeidet i Forsvarsbygg.

Arbeidssted er Hamar, Harstad eller Oslo. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Les mer om Forsvarsbygg på www.forsvarsbygg.no og på våre karrieresider www.forsvarsbygg.no/jobb.

Søknadsfrist: 23.10.2022
Arbeidsgiver: Forsvarsbygg
Sted: Oslo, Harstad, Hamar
Stillingstittel: Fagansvarlig POL
Stillinger: 1
Heltid / Deltid: Heltid
Ansettelsesform: Fast
Stillingsprosent: 100
Webcruiter-ID: 4565837427

Arbeidsoppgaver

Overordnet, sentralt POL-faglig ansvar og for teknisk internkontroll for fagområdet.
Ansvar for oppfølging og revisjon av POL-driftstiltak i FDV-systemet i hht lov, forskrift og korrekt bygningsteknisk drift.
Støtte og bistå og fagingeniører i regionene og andre avdelinger i faglige spørsmål.
Delta i utarbeidelse av rammeavtaler.
Strategisk rådgiver for fagområdet, blant annet for Forsvaret og NATO.
På oppdrag fra regionene og andre, utføre oppdrag som eksempelvis POL-faglig rådgiving, analyser, prosjektledelse og plan/prosjektoppgaver.
Myndighetskontakt med Miljødirektoratet og DSB angående POL.

Hvem ser vi etter?

Som fagansvarlig må du kunne jobbe selvstendig og samtidig kunne bidra i tverrfaglige team. Du må være opptatt av faglig utvikling og være interessert i å videreutvikle deg og tenke nytt innfor fagområdet. Du må kunne ta initiativ og være en pådriver, samt at du må ha gjennomføringsevne. Gode kommunikasjonsevner er også en viktig egenskap i denne rollen.

Kvalifikasjoner

Du må ha relevant utdanning på minimum bachelornivå. Dersom du har lang og relevant erfaring kan dette kompensere for manglende formell kompetanse.
Du må ha relevant erfaring innen POL
Du må ha førerkort klasse B
Det er også ønskelig at du har erfaring fra forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling av eiendom, bygg og anlegg
Du må kunne sikkerhetsklareres for nivå Hemmelig og NATO Secret

Hvorfor jobbe hos oss?

I Forsvarsbygg vil du få en spennende og variert arbeidshverdag med et meningsfullt samfunnsoppdrag hvor du vil bidra til å bygge forsvarsevne hver dag.
Vi satser på medarbeiderne våre, vi tilbyr kursing, etter- og videreutdanning og har blant annet etablert vår egen prosjektlederutdanning. Vi har en familievennlig og fleksibel personalpolitikk med gode arbeidstidsordninger. Som ansatt hos oss vil du få medlemskap i Statens pensjonskasse med gunstig boliglån og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Andre opplysninger

Du vil bli lønnet som overingeniør/senioringeniør (kode 1087/1181), fra 728 100,- til 814 900,- (lønnstrinn 75 – 79).
Vi ber om at du laster opp vitnemål og karakterutskrifter i søknaden din
Offentlig søkerliste utarbeides etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge

 

Søk på stillingen her.

 

Grev Wedels Plass 5, 0151 Oslo, Norge

6. Divisjons gate 12 9406 Harstad

Parkgata 36 2317 Hamar

Kontaktinformasjon

Håvard Jakobsen
400 39 019

 

Forsvarsbygg er et statlig forvaltningsorgan underlagt Forsvarsdepartementet. Vi utvikler, bygger, drifter og avhender eiendom for forsvarssektoren. I tillegg tilbyr vi ekspertkompetanse til andre deler av offentlig sektor innenfor sikring av bygg, kulturminnevern og avhending. Eiendomsporteføljen vi forvalter inneholder mange av de mest særegne og krevende bygg i landet: fra de 15 festningene som er tilgjengelige for allmenheten, til militærleirer, skyte- og øvingsfelt og flystasjoner for Forsvaret. Vi har hovedkontor i Oslo med lokasjoner over hele landet, deriblant Hamar, Harstad, Bergen, Stavanger, Bardufoss og Trondheim.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Aktuell tilrettelegging kan for eksempel være tekniske hjelpemidler, tilpasning av møbler eller endring av rutiner og arbeidsoppgaver.

 

Del stillingen

Selskap

Forsvarsbygg

Kontaktinfo

  • Håvard Jakobsen
  • Tittel:
  • E-Post:
  • Mobil/Tlf: 400 39 019

Lokasjon

  • Oslo
  • Harstad
  • Hamar

Søknadsfrist

Oktober 23, 2022