Energimontør og Prosjektingeniør Stasjonsanlegg

 

Frist  15.10.2021  AnsettelsesformFast

Istad Nett spiller en viktig rolle i det grønne skiftet på Romsdalshalvøya. Vårt distribusjonsnett for elektrisitet muliggjør samfunns- og næringsutvikling, elektrifisering av transport og bosetning.

Vi forbereder flere større prosjekter for å styrke kraftnettet i regionen, og vi søker aktivt å ta i bruk ny teknologi for å gjøre denne jobben grønnere, smartere og mer effektivt.

Derfor søker vi nå etter dyktige medarbeidere til følgende stillinger:

ENERGIMONTØR

Arbeidsoppgaver:

Utføre tildelte arbeidsoppdrag i høy- og lavspentnettet.
Nybygg, vedlikehold og feilretting.
Kontakt med kunder, entreprenører og grunneiere.
Etter hvert delta i vakt- og beredskapsordning.

Kvalifikasjoner:

Fagbrev som energimontør med relevant praksis innen nybygg, vedlikehold og drift av høy- og lavspentnett. Søkere med annen relevant utdanning og erfaring innen fagområdet kan også være kvalifisert.

Vi tilbyr:

En trygg og interessant jobb med gode arbeids- og velferdsordninger, samt konkurransedyktige betingelser. Her får du også gode muligheter for personlig og faglig utvikling i et godt og trivelig arbeidsmiljø. Gode pensjons- og forsikringsordninger.

Om arbeidsgiver:

Istad Nett AS er netteier for Istad-konsernets distribusjons- og regionalnett for elektrisk kraft i kommunene Aukra, Hustadvika, Gjemnes og Molde. Selskapet har ca. 85 ansatte.

Spørsmål om stillingen rettes til:
Tore Berg, tlf. 959 84 695

 

PROSJEKTINGENIØR STASJONSANLEGG

Vi ønsker å styrke miljøet for forvaltning, bygging og utvikling av transformatorstasjoner og koblingsstasjoner i Istad Nett.
Istad Nett investerer årlig for 100-200 MNOK, av disse er 20-40 MNOK knyttet til transformatorstasjoner, koblingsstasjoner og kommunikasjonen mellom disse. Dette vil øke de nærmeste årene.

I tett samarbeid med de andre fagmiljøene i selskapet vil du jobbe med spennende oppgaver i grensesnittet mellom transformatorer, prosessnettverk, fjernstyring/overvåking, vern, kontrollanlegg, etc.

Til rollen som prosjektingeniør stasjoner ser vi etter deg som har erfaring med planlegging, prosjektering eller bygging av transformatorstasjoner. Du har et sterkt engasjement for faget ditt og liker å jobbe i tverrfaglige oppdrag og i kontakt med kunder.

Aktuelle oppgaver:

Prosjektering, planlegging og gjennomføring av prosjekter på transformatorstasjoner i regionalnettet og koblingsstasjoner i distribusjonsnettet.
Fastsette og utvikle vedlikeholdsprogram for stasjonsanlegg
Initiere og delta i risikoanalyser og risikooppfølging

Kvalifikasjoner:

Relevant Bachelor/Master eller Ingeniør-/Sivilingeniørutdanning
Erfaring fra energibransjen, gjerne med erfaring innen rådgivning, prosjektering og/eller analyse av transformatorstasjoner
Gode fagkunnskaper innen elkraftfaget
God kraftsystemforståelse
Gode norsk- og engelskkunnskaper

Personlige egenskaper:

Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper
Løsningsorientert, proaktiv og selvstendig
Forretningsorientert med god økonomisk forståelse
Effektiv/stor arbeidskapasitet
Interesse for digitalisering og utnyttelse av teknologi

Vi tilbyr:

Et godt og stabilt arbeidsmiljø. Gode arbeids- og velferdsordninger og konkurransedyktige betingelser. Store muligheter for personlig og faglig utvikling. Gode pensjons- og forsikringsordninger.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:
Arild Flåhammer, nettsjef – mobil 414 64 658

Om arbeidsgiveren

Istad AS er et energikonsern med hovedkontor i Molde. Istad AS er engasjert i salg, produksjon, og distribusjon av elektrisk kraft og fjernvarme. Istad Nett AS er netteier for Istad-konsernets distribusjons- og regionalnett for elektrisk kraft i kommunene Aukra, Hustadvika, Gjemnes og Molde. Istad Nett AS har ca. 85 ansatte.

Spørsmål om stillingen

Arild Flåhammer  Nettsjef  Telefon 414 64 658 (Prosjektingeniør)

Tore Berg  Telefon  959 84 695  (Energimontør)

 

Del stillingen

Selskap

Istad AS

Lenke til firma

https://www.istad.no/

Kontaktinfo

  • Tore Berg
  • Tittel:
  • E-Post:
  • Mobil/Tlf: 959 84 695
  • Arild Flåhammer
  • Tittel:
  • E-Post:
  • Mobil/Tlf: 414 64 658

Lokasjon

  • Molde

Søknadsfrist

Oktober 15, 2021