Gjemnes kommune

Batnfjord skule

Lærer

 

Gjemnes kommune ligger på Nordmøre sentralt plassert midt mellom Kristiansund og Molde i Møre og Romsdal. Gjemnes har ca. 2600 innbyggere og et areal på ca. 381 km2. Kommunesenteret ligger i tettstedet Batnfjordsøra hvor Batnfjord skule befinner seg. Kommunen ligger i naturskjønne omgivelser med rike muligheter for friluftsliv i alle årstider. Vi har godt arbeidsmiljø, der verdibasert ledelse bygd på lagånd, ansvarliggjøring, lojalitet og brukerfokus ligger til grunn for virksomheten.

Batnfjord skule er grunnskole og voksenopplæring med 44 ansatte. Barne- og ungdomsskolen har ca. 240 elever og voksenopplæringa har ca. 60 elever. Høsten 2021 ble skolen renovert og påbygd. Vår visjon er: «Vi lar flammen brenne!» Vi ønsker å være en skole som bidrar til å gi elevene godt selvbilde, elever som er trygge i samhandling med andre, elever som er reflekterte med kompetanse og lyst til videre utdanningsløp. Vi er del av Oppvekstnettverk Nordmøre og er underveis i læringsløype om inkluderende praksis og spesialundervisning med fokus på matematikk. Vi er del av prosjekt innen programmering, inkluderende skolehverdag og læring i friluft. Opplæringsmålet er bokmål.

Vi har ledig faste stillinger som lærere i grunnskolen og voksenopplæringa.

Kvalifikasjonskrav

  • lærer med godkjent lærerutdanning etter opplæringslovens § 10-1

Personlige egenskaper

Du har et positivt elevsyn og evner å etablere, og holde på, relasjoner til elevene
Du er en inkluderende, tydelig og omsorgsfull klasseleder
Du er utviklingsorientert og endringsvillig
Du har gode samarbeidsevner
Du er engasjert og motivert
Du har gode digitale ferdigheter
Du bidrar til et godt arbeidsmiljø

Vi tilbyr

Lønn etter gjeldende regelverk
Medlemskap i Statens Pensjonskasse
Yrkesskade- og gruppelivsforsikring

Søknad

Vi ønsker et arbeidsmiljø preget av mangfold, og at våre ansatte skal gjenspeile befolkningen forøvrig. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, eller minoritetsbakgrunn. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Etter søknadsfristens utløp, vil det bli satt opp en offentlig søkerliste inneholdende navn, alder, stilling eller yrkestittel og bosteds- eller arbeidskommune for hver søker. Det kan gjøres unntak fra innsyn for opplysninger om en søker dersom vedkommende selv ber om det. Opplysninger om en søker kan bli offentlige selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge vil søkeren bli varslet om dette.

 

Søk på stillingane her.

 

Jobbtype: Fast

Heltid/Deltid: Heltid

Arbeidstid: Dag

Søknadsfrist: 11.04.2024

Tiltredelse: 01.08.2024

Arbeidssted: Batnfjord skule

Kontaktpersoner:

Kjerstin Alvheim Bjerkås

tlf: +47 40075067

Hjemmeside:
www.gjemnes.kommune.no
Adresse: Nordmørsvegen 24 6631 Batnfjordsøra

 

Gjemnes kommune

Gjemnes kommune ligger på Nordmøre sentralt plassert midt mellom Kristiansund og Molde i Møre og Romsdal. Gjemnes har ca. 2600 innbyggere og et areal på ca. 381 km2. Kommunesenteret ligger i tettstedet Batnfjordsøra.

 

Del stillingen

Selskap

Gjemnes kommune

Kontaktinfo

  • Kjerstin Alvheim Bjerkås
  • Tittel:
  • E-Post:
  • Mobil/Tlf: tlf: +47 40075067

Lokasjon

  • Gjemnes
  • Batnfjordsøra

Søknadsfrist

April 11, 2024