Gjemnes kommune

Gjemnes kommune Batnfjord skule

Avdelingsleder

 

Ønsker du ei faglig utfordrende og spennende stilling?

Batnfjord skole søker avdelingsleder fra 01.08.2024. Gjemnes kommune ser etter deg som er engasjert og faglig dyktig, med relevant erfaring fra skolesektoren og som brenner for å bidra til å skape framtidens skole. Du finner glede i å se at medarbeidere og elever mestrer, er opptatt av positive relasjoner og har god kunnskap om læring. Visjonen for oppvekstsektoren i Gjemnes er “Vi lar flammen brenne”, og målet er at alle som vokser opp i Gjemnes skal holde på sin indre glød og motivasjon. Skolen skal være en inspirerende foregangsskole, med søkelys på langsiktig og systematisk utviklingsarbeid basert på forskning.

Som avdelingsleder vil du ha

– tett samarbeid med rektor og skolens lederteam

– delegert ansvar fra rektor innen personal, økonomi og fag

– innvirkning på utarbeidelse av denne nyopprettede stillingen

– ordinært arbeidsår

Kvalifikasjonskrav

  • lærer med godkjent lærerutdanning etter opplæringslovens § 10-1
  • erfaring som lærer og/eller innen skoleledelse

Ønskelige krav

– lederutdanning eller villighet til å ta lederutdanning innen 5 år

– kompetanse innen spesialpedagogikk

Personlige egenskaper

Vi ser etter en person som er strukturert, målretta, selvstendig, samarbeidsvillig, kreativ, fleksibel og med positivt menneskesyn. Du må like å være sammen med folk, både store og små. Du har også god evne til å kommunisere og motivere. Du håndterer en variert arbeidsdag, der du ofte må løse nye oppgaver og ta raske avgjørelser.

Vi vil vektlegge personlige kvalifikasjoner i utvelgelsen.

Gjemnes kommune ligger på Nordmøre sentralt plassert midt mellom Kristiansund og Molde i Møre og Romsdal. Gjemnes har ca. 2700 innbyggere og et areal på ca. 381 km2. Kommunesenteret ligger i tettstedet Batnfjordsøra hvor Batnfjord skule befinner seg. Kommunen ligger i naturskjønne omgivelser med rike muligheter for friluftsliv i alle årstider. Vi har godt arbeidsmiljø, der verdibasert ledelse bygd på lagånd, ansvarliggjøring, lojalitet og brukerfokus ligger til grunn for virksomheten.

Batnfjord skule er grunnskole og voksenopplæring med 44 ansatte. Barne- og ungdomsskolen har ca. 240 elever og voksenopplæringa har ca. 60 elever. Høsten 2021 ble skolen renovert og påbygd. Vi ønsker å være en skole som bidrar til å gi elevene godt selvbilde, elever som er trygge i samhandling med andre, elever som er reflekterte med kompetanse og lyst til videre utdanningsløp. Vi er del av Oppvekstnettverk Nordmøre og er underveis i læringsløype om inkluderende praksis og spesialundervisning med fokus på matematikk. Vi er del av prosjekt innen programmering, inkluderende skolehverdag og læring i friluft. Opplæringsmålet er bokmål.

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser
Dyktige, motiverte og inkluderende medarbeidere
Mulighet for personlig og faglig utvikling
Offentlig tjenestepensjonsordning
Lønn etter tariff og avtale

Vi ønsker et arbeidsmiljø preget av mangfold, og at våre ansatte skal gjenspeile befolkningen forøvrig. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, eller minoritetsbakgrunn. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Etter søknadsfristens utløp, vil det bli satt opp en offentlig søkerliste inneholdende navn, alder, stilling eller yrkestittel og bosteds- eller arbeidskommune for hver søker. Det kan gjøres unntak fra innsyn for opplysninger om en søker dersom vedkommende selv ber om det. Opplysninger om en søker kan bli offentlige selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge vil søkeren bli varslet om dette.

 

Søk på stillinga her.

 

Referansenummer: 24/371

Fylke: Møre og Romsdal

Jobbtype: Fast

Heltid/Deltid: Heltid

Arbeidstid: Dag

Søknadsfrist: 11.04.2024

Tiltredelse: 01.08.2024

Arbeidssted: Batnfjord skule

Kontaktpersoner:

Kjerstin Alvheim Bjerkås

tlf: +47 40075067

 

Hjemmeside:
www.gjemnes.kommune.no
Adresse: Nordmørsvegen 24 6631 Batnfjordsøra

 

Gjemnes kommune

Gjemnes kommune ligger på Nordmøre sentralt plassert midt mellom Kristiansund og Molde i Møre og Romsdal. Gjemnes har ca. 2600 innbyggere og et areal på ca. 381 km2. Kommunesenteret ligger i tettstedet Batnfjordsøra.

 

Del stillingen

Selskap

Gjemnes kommune

Kontaktinfo

  • Kjerstin Alvheim Bjerkås
  • Tittel:
  • E-Post:
  • Mobil/Tlf: tlf: +47 40075067

Lokasjon

  • Gjemnes
  • Batnfjordsøra

Søknadsfrist

April 11, 2024